Extreme Fitness AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Billige treningsklær og kosttilskudd

Retur

Prosedyre for retur / bytte:

Alle varer som kommer i retur til oss blir refundert.

Dette gjelder også bytte. Ved bytte så returnerer du varer du ikke skal ha, vi refunderer for mottatt retur da den er behandlet. Dersom du ønsker nytt produkt så bestiller du dette i vår nettbutikk.

Slik gjør du:

  1. Fyll ut returskjema og angi returårsak. Returskjema kan du laste ned HER.
  2. Legg returskjema sammen med det du skal returnere. Bruk gjerne den samme emballasjen som du mottok fra oss eller annen tett forpakning dersom du ønsker det. Mangler du returskjema kan du laste det ned HER.
  3. Ved retur er du selv ansvarlig for returkostnader. Returpakken bør sendes med sporing dersom du ønsker sikkerhet for pakken din. Vi anbefaler at returpakker sendes med Norgespakke (www.posten.no). Dersom du ønsker å benytte annen forsendelsesmetode er det selvsagt helt opp til deg. Dersom pakken sendes uten sporing står du selv ansvarlig for tapet dersom pakken blir borte i Posten sin sendingsvei

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta 1-3 uker fra vi har mottatt din retur til returen blir behandlet.

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen.
Dersom du har valgt faktura vil vi anbefale deg om å betale hele mottatte faktura. Dette for å unngå eventuelle gebyr på grunn av at behandling av retur og refusjon kan forekomme etter forfallsdato på opprinnelig faktura. Har du betalt med kort vil Klarna kontakte deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna om refundering.

Du kan logge deg på klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

 

VILKÅR

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker.

Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. Vær derfor oppmerksom på at dersom du teiper og ødelegger en skoeske i returforsendelse, kan ikke varen selges videre og går under brukte varer.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

 

TILBAKEBETALING

Når får jeg tilbakebetalingen for min retur?

Dersom du har valgt å betale med Klarna (faktura eller kort):
Din retur vil bli behandlet 1-3 uker etter vi mottok din retur. Deretter vil pengene tilbakebetales i løpet av 7-14 dager etter at du mottok returbekreftelse fra oss. Det er fordi det er Klarna som står for denne refunderingen, og de får beskjed fra oss så snart returen er behandlet hos oss. Klarna har en behandlingstid på 7-14 virkedager. Dersom du har betalt med kort føres pengene direkte tilbake til samme kort, ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer.

Dersom du har valgt å betale med VIPPS:
Din retur vil bli behandlet 1-3 uker etter vi mottok din retur. Deretter vil pengene tilbakebetales i løpet av 7-21 dager etter at du mottok returbekreftelse fra oss. Det er fordi det er VIPPS som står for denne refunderingen, og de får beskjed så snart returen er behandlet hos oss. VIPPS har en behandlingstid på 7-21 virkedager.

Dersom du vil ha tilgang til dine refusjoner eller oppdatert informasjon vedrørende din refusjon etter at vi har behandlet din retur kan du kontakte VIPPS og oppgi VIPPS ID. Din VIPPS ID står på bildet av refunderingen som fulgte med returbekreftelsen som vi sendte på epost til deg for å dokumentere at refusjonene har blitt gjennomført.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke